Welkom op www.krijtstiften.nl

Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00

Klantenservice

Persoonlijk geholpen worden? Dat kan!

Telefonisch: 070-4445678 (van 9:00 tot 17:00 tijdens werkdagen)

E-mail ons verkoopteam via: info@krijtstiften.nl

 • Gratis verzending op al onze producten

  Krijtstiften.nl rekent geen verzendkosten op zijn producten. Zo staat u niet voor verassingen als u een bestelling doet. Als een bestelling moet worden bezorgd buiten Nederland zal krijtstiften.nl de tarieven van koeriers waarmee word samengewerkt doorberekenen voor bezorging in het buitenland.

  Onze pakketten worden verzonden met erkende koeriers zoals PostNL, DHL en GLS. Bij bestellingen die niet door de brievenbus kunnen krijgt u een Track & Trace toegezonden. Hiermee kunt u in de gaten houden waar uw bestelling zich bevindt.

 • Veilig online kopen en betalen

  Bij Krijtstiften.nl vinden we het erg belangrijk dat u het gevoel heeft veilig te shoppen en te betalen. Daarom hebben wij gekozen voor de ervaren betaalprovider Multisafepay. Hier kunt u kiezen uit verschillende betaalmethodes en krijgt u een duidelijke uitleg. Voor meer informatie over Multisafepay kunt u kijken op www.multisafepay.nl.

 • Retourneren en Terugsturen van producten

  U heeft iets verkeerds besteld of u had een andere verwachting. Indien het product onbeschadigd is en nog verpakt is in de originele verpakking dan kunt u binnen 8 dagen na ontvangst van de goederen de producten omruilen. Wij vragen u om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit om u als klant te ontzien en snel en adequaat op te treden. Overige feiten:

  • Wij kunnen uw producten komen afhalen indien u dit wenst. Vraag hierover aan een verkoopmedewerker.
  • Ons doel is altijd om het samen eens te worden waarbij u altijd een streepje voor heeft.
  • Snelheid is waar wij voor staan, ook bij de terugbetaling indien noodzakelijk.
 • Een bestelling plaatsen

  U wilt een aankoop doen? Dat is erg fijn om te horen! Via onze webwinkel kunt u een bestelling doen. Houd er als particulier rekening mee dat onze prijzen exclusief btw zijn aangezien wij hoofdzakelijk onze producten leveren voor de zakelijke markt.

  Indien u al een vaste klant bent dan kunt u ook telefonisch uw bestelling doorgeven of een e-mail sturen naar info@krijtstiften.nl

 • Uw bestelling volgen? Het kan!

  Wilt u weten waar uw bestelling zich bevindt? Via onze Track & Trace kunt u zien waar uw pakket is. Heeft u geen Track & Trace ontvangen en is uw bestelling klein? Dan versturen wij uw bestelling met TNT en gaat deze door de brievenbus. Hier zit helaas nog geen Track & Trace op.

 • Inloggen en Account aanmaken

  Wanneer u voor het eerst bestelt kunt u ervoor kiezen om een account aan te maken. Dit heeft het voordeel dat u altijd kunt terugkijken wat u heeft besteld en heel snel een herhaalbestelling kunt doen.